Fagerhult väljer Bluerange för drift av ny webb

Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med cirka 2 200 anställda och verksamheter i runt 20 länder. Nyligen gjorde man en satsning på ny publik webbplats och valet för drift av plattformen föll på Bluerange.

Trygg webbdrift hos Bluerange

Den välkända belysningskoncernen Fagerhult väljer Bluerange som driftleverantör för sin publika webb. 

I Blueranges åtagande ingår drift och övervakning av serverlösningen i våra datahallar, samt konsultation och stöd till Fagerhult för de programvaror och tjänster som lösningen består av.


Lösningen som är baserad på EPI-server driftas i vår plattformstjänst Bluerange VPS. 


Läs mer om våra tjänster på www.bluerange.se/tjaenster


”- Vi är självklart stolta över att ett globalt välkänt företag som Fagerhult väljer oss som driftpartner. Det är en viktig referens för oss.”, säger Nebojsa Mitrovic, affärsområdeschef för Bluerange Hosting.

Bluerange har lång erfarenhet av hosting och webbdrift vilket gjort oss till en uppskattad driftspartner till många företag och webbyråer.

Med vår flexibilitet kring driftslösningar och åtagande för support och drift löser vi de flesta behov även för de mest krävande tillämpningarna. Våra skickliga tekniker förstår behovet hos såväl slutkund som utvecklare och konsult, vilket gör oss till en driftpartner utöver det vanliga.

Vi är otroligt nöjda med den service som Bluerange levererat! Snabba svar på supporten och skickliga tekniker som visat god förståelse för våra behov och önskemål. Vi kan varmt rekommendera Bluerange som driftspartner.

Christian Åhs, Online Manager - Fagerhults Belysning AB