E-post hos Bluerange

Som e-postkund hos Bluerange får ni en stabil och säker tjänst, med gott om funktioner och möjligheter. Ni får alltid välja era adresser under det egna domännamnet.

 • E-post hos Bluerange

  Antivirus och Spamfilter

  Alla inkommande och utgående e-brev måste passera ett virusfilter. Detta minimerar risken för att infekteras av ett datorvirus samt att ni av misstag sprider virus vidare.

  Alla e-postanvändare hos Bluerange har möjlighet att aktivera ett spamfilter. Filtret stoppar en mycket stor andel av all skräppost. Inställningen görs enkelt i MailCenter och gäller på kontonivå.

  Administration av e-postkonton

  I MailCenter kan ett konto med administratörsrättigheter lägga till, redigera och ta bort konton under ert domännamn. Vanliga användare kan administrera sitt eget konto, t ex ange autosvar, vidarebefordran, kopior mm.

  Webbaserad e-post - Bluerange MailCenter

  Bluerange MailCenter är vårt egenutvecklade gränssnitt för hantering av e-post via webben. Här kan du läsa och skicka e-brev över vanliga webbsidor. Det underlättar t ex när du är på resande fot och vill sköta din e-post på en annan dator än din egen. 

  Hosted Exchange

  En alternativ e-posttjänst med ännu fler funktioner och möjligheter är Hosted Exchange. Några av fördelarna med detta alternativ är backup av e-posten samt att mappar och kalendrar enkelt kan delas. 

  Titta gärna även på vårt erbjudande om Exchange Online

 • All kompetens ni behöver

  På Bluerange har vi lång erfarenhet och bred kompetens inom allt från intern och extern kommunikation till tjänster inom hosting och IT.

  Mer om Bluerange
 • Vår arbetsmodell

  Vår arbetsmodell säkerställer att vi håller de höga förväntningar vi utger oss för att uppfylla. Den hjälper oss att leverera i tid, inom budget och med högsta tänkbara kvalitet.

  Mer om arbetsmodellen