Hosted Exchange

Med Exchange får du enkelt tillgång till e-post, kalender, kontakter, med mera vare sig du är på kontoret, i hemmet eller i bilen. Åtkomst erbjuds via Outlook, webbgränssnitt och mobiltelefon.

 • Hosted Exchange

  Med Exchange får du enkelt tillgång till e-post, kalender, kontakter, med mera vare sig du är på kontoret, i hemmet eller i bilen. Åtkomst erbjuds via Outlook, webbgränssnitt och mobiltelefon.

  Var du vill, när du vill

  Med Exchange kan du jobba var du vill och när du vill. Du får enkelt och smidigt tillgång till e-post, kalender, kontakter, gemensamma mappar mm vare sig du är på kontoret, i hemmet eller i bilen. Förutom Outlook erbjuds åtkomst både via webbgränssnittet Outlook Web Access och mobiltelefoner.

  Om telefonen stöder push-tekniken (vilket praktiskt taget alla moderna telefoner gör) kommer e-breven till mobilen i den takt de anländer och kalender, kontakter samt uppgifter uppdateras utan manuell synkronisering.

  Gemensamma mappar och delade kalendrar

  Tack vare gemensamma mappar kan ni enkelt samla, ordna och dela information inom företaget.

  Förutom din personliga kalender kan du se om dina kollegor är lediga, göra mötesbokningar, kontrollera tillgängligheten för konferensrummet eller annan utrustning som ni delar.

  Delade kontaktuppgifter

  Du kommer åt hela företagets kontaktnät! Centraliserad hantering av kontaktuppgifter gör det dessutom betydligt enklare att hålla uppgifterna aktuella.

  Hantera uppgifter

  Hålla koll på dina egna och övrigas uppgifter i Outlook. Följ upp planeringen och vilka framsteg som görs i ett projekt.

 • All kompetens ni behöver

  På Bluerange har vi lång erfarenhet och bred kompetens inom allt från intern och extern kommunikation till tjänster inom hosting och IT.

  Mer om Bluerange
 • Vår arbetsmodell

  Vår arbetsmodell säkerställer att vi håller de höga förväntningar vi utger oss för att uppfylla. Den hjälper oss att leverera i tid, inom budget och med högsta tänkbara kvalitet.

  Mer om arbetsmodellen