Bluerange blir officiell lanseringspartner för Microsoft Office 365

Vi på Bluerange är glada över att Microsoft Sverige har utsett oss till officiell lanseringspartner för det Nya Office

Den 29 januari i år lanserades nya versioner av Exchange, Project, Visio, SharePoint, Lync, Office och Office 365.

Vilket kallas kort och gott - Det Nya Office!

Jobba, där du är helt enkelt.

Dela information, videokonferera, kommunicera och samarbeta oavsett om du är i Sverige eller utomlands, på jobbet eller hemma, på kontoret eller på resande fot. Office 365 fungerar dessutom på både Windows PC och Mac, samt mobila enheter (tablets & smartphones) med iOS, Android eller Windows 8, vilka står för huvuddelen av marknaden idag.

Lanseringsevent

Kkyttyw5eh84u2nw0zpcTillsammans med Företagarna Jönköping, StyrelseAkademin Jönköping, R-Företagen, 3 Step IT, Teleproffs och Zync arrangerar vi ett seminarium den 23 april om Framtiden och det nya arbetslivet i HLK:s lokaler i Jönköping.

Välkommen till Framtiden och det nya arbetslivet där Johan Gustafson, Infosphere, tar oss med på en inspirerande resa in i framtiden berättar om vikten av omvärldsbevakning, trendanalys, nya affärsmöjligheter och vilka utmaningar som väntar.

Nils Molin, Radar Ecosystems Specialists, ger oss en bild av framtidens IT-konsumtion och framförallt kring området molntjänster.

Daniel Wahlqvist, Microsoft Sverige, visar praktiskt hur deras tekniska lösning Office 365 gör det nya arbetslivet möjligt.

Vi avslutar seminariet med mat, dryck, mingel och underhållning av the-one-and-only Daniel The Moniker Karlsson samt utlottning av ett styck Windows läsplatta och ett styck Windows Phone.