Mom2moM lanserar ny global e-handel

Bluerange har genomfört ett prestigefyllt uppdrag för Mom2moM och utvecklat deras nya e-handelslösning för deras fortsatta globala expansion.

Mom2moM är ett nyskapande företag och en del av det svenska modeundret. Med ett innovativt tänkande kring kläder för modemedvetna gravida kvinnor och mödrar sätter Mom2moM avtryck på den internationella modemarknaden. Lyx, exklusivitet och status präglar sortimentet och den gravida kvinnan kan njuta fullt ut av sin graviditet med hjälp av en mängd olika kläder och produkter. Det unika konceptet har gjort Mom2moM till det mest omtalade gravidmärket i Sverige. Mom2moM medverkade under New York Fashion Week september 2011.

Mom2moM erbjuder försäljning inom hela Norden, Europa samt Ryssland och USA via bland annat Ellos, Zalando, Babyshop, Zulily, Sisters-butiker med flera, och behovet av en ny och multinationell e-handelslösning var stort.

"Vi har och har haft ett långvarigt förhållande med Bluerange och de kan oss och vår verksamhet utan och innan. De visste vilka utmaningar vi stod inför med den nya e-handelsplattformen, och då vi är trygga med deras kompetens kring digital marknadsföring, webben och e-handelslösningar var valet av leverantör och samarbetspartner självklart för oss. Bluerange har från start varit ett stort stöd i vår e-handelssatsning och hjälper oss kontinuerligt med såväl digital som teknisk strategi", säger Elin Petersson, Mom2moM’s VD.

Magento eCommerce Solutions är en av världens största lösningar för eCommerce med över 200 000 e-handelsplatser med webbplatser som Djurfarmacia, Gant, Björn Borg. Magento är en högpresterande och skalbar eCommerce lösning för snabbväxande och stora företag. Plattformen har de integrationsmöjligheter och den flexibilitet ett företag behöver för att skapa en skräddarsydd e-handelslösning för sina unika behov och som hjälper till att driva mer trafik till butiken samt konvertera webbläsare till köpare och öka online-intäkterna.

"Vi är stolta över Mom2moM’s förtroende för Bluerange i deras globala satsning. Vi har lång erfarenhet av såväl strategisk digital marknadsföring som teknisk utveckling och implementation av e-handelssystem och vet vilka utmaningar man står inför. Magento är den ultimata eCommerce-lösningen för att hantera alla de behov som finns i en e-handelslösning. Magento är uppbyggt av öppen källkod och det finns hundratals plugins för enkel och kostnadseffektiv integration med externa logistik-/affärssystem, betalningslösningar, sökmotoroptimering, marknadsföring, mobilanpassning, statistik och mycket mera", säger Nichlas Melin, VD för Bluerange Sweden AB.

Nichlas Melin, VD
Bluerange Sweden AB 
Österängsvägen 2 
554 63 JÖNKÖPING 
Telefon: +46 36 34 59 02 
E-post: nichlas.melin@bluerange.se

Elin Petersson, VD
Mom2moM AB
Kristinebergsvägen 18-20
302 41 Halmstad
Telefon: +46 (0)35 12 82 00
E-post: elin.petersson@mom2mom.se

  • All kompetens ni behöver

    På Bluerange har vi lång erfarenhet och bred kompetens inom allt från intern och extern kommunikation till tjänster inom hosting och IT.

    Mer om Bluerange
  • Vår arbetsmodell

    Vår arbetsmodell säkerställer att vi håller de höga förväntningar vi utger oss för att uppfylla. Den hjälper oss att leverera i tid, inom budget och med högsta tänkbara kvalitet.

    Mer om arbetsmodellen