Office 365 sparar stora pengar

Office 365 sparar stora pengar och gör succe bland våra kunder. Vi har på kort tid konfigurerat Exchange Online åt ett 25-tal kunder och det står ytterligare ett 15-tal på kö för konfigurering inom kort.

HämtaTotalt handlar det om 500 konton. Med en genomsnittlig besparing på ca 150 kr innebär detta att vi kontinuerligt sparar 75 000 kr/mån åt våra kunder.

Ms Exchange OnlineExchange Online är en del av tjänsteutbudet i Office 365. Exchange Online är en förstklassig produkt för hantering av e-post, kalender och kontaktinformation. Med Exchange Online kan du skicka och ta emot e-post var du än befinner dig från vilken enhet som helst, dator, padda eller mobil. Det du gör i en enhet synkroniseras automatiskt till alla de andra enheterna – dvs. samma information i alla enheter.

Tjänsten är mycket prisvärd och innehåller bland mycket annat 25 GB postlåda, webbgränssnitt, mobil åtkomst, delad kalender, delade kontakter, spam-/virusskydd m.m. för endast 27,70 kr/mån!

Vill du också sänka dina IT-kostnader? Kontakta oss i så fall så lämnar vi ett förslag!

Kkyttyw5eh84u2nw0zpcSom utvald lanseringspartner av Microsoft för Office 365 har vi den kompetens och erfarenhet som behövs för att rådgöra våra kunder till rätt lösning oavsett om det gäller delar av Office 365 eller en helhetslösning baserad på Office 365.

Behöver ni uppgradera ert Office-paket, dela filer på ett enkelt sätt, distribuera uppdaterad marknads- och försäljningsmaterial, samarbeta i projekt, hålla on-linemöten med video och skärmdelning och så vidare så är Office 365 något för – ja listan på vad man kan åstadkomma med Office 365 kan göras hur lång som helst.

Lägg till endast 75 kr/mån och användare, så erhåller ni hela Office-sviten på upp till 5 enheter (PC, Mac) samt ett intranät i världsklass med ovanstående funktioner och mer därtill – tillgängligt överallt när du behöver det!

Lägre kostnader, högre kvalité och ökad lönsamhet!

Office 365 innehåller funktionalitet som minskar kostnader och ökar lönsamheten i alla verksamheter samtidigt som man bibehåller eller ökar kvalitén i sitt erbjudande. Låt oss analysera just er verksamhet och vi garanterar att vi kan lämna förslag med påvisad ROI!