Office 365 fortsätter locka kunder i högre takt

Vi på Bluerange har sedan länge förändrat vårt sätt att arbeta på med hjälp av Microsoft Office 365. Nu har även industrijätten ABB tagit klivet in i molnet och denna moderna kommunikationsplattform. 

Kkyttyw5eh84u2nw0zpcMicrosoft gör fler och fler viktiga genombrott på företagsmarknaden med sin molntjänst Office 365. Bluerange har sedan tidigare blivit utsedda till officiell lanseringspartner för tjänsten som lanserades den 29 januari i år. Nu blir alltså fler företag nyfikna på vad Office 365 kan göra för deras kommunikationsmöjligheter. Sist ut i raden är industrijätten ABB som med sina 145 000 anställda rullar ut molntjänsten i slutet av andra kvartalet. 

HämtaABB har konstaterat att Office 365 kommer göra samverkan mellan deras medarbetare betydligt bättre då tjänsten exempelvis ger möjlighet att se vilka som är inloggade på sina platser och att det är enkelt att samarbeta med vem som helst, var medarbetaren än befinner sig. Se här för mer information om ABB:s tankar kring Office 365.

Bluerange kommer under maj att arrangera föreläsningar och andra aktiviteter i relation till Microsoft Office 365. Håll utkik framöver för mer information.