Vi söker en driven IT-infrastrukturarkitekt

Bluerange erbjuder användarvänliga och lättillgängliga IT- och internettjänster med syfte att underlätta, förbättra och effektivisera för våra kunder. Vår vision är att hjälpa organisationer att bli framgångsrika genom att underlätta människors användande av informationsteknologi

Infrastrukturarkitekt

Då vår nuvarande affärsområdeschef för Hosting väljer att gå vidare i sin karriär söker vi nu hans ersättare. Vi söker dig som vill vara med och bygga vidare tillsammans med oss. Du kommer bli en viktig pusselbit i vår organisation och din tekniska kompetens är den enskilt viktigaste parametern då du blir en viktig kugge för att på bästa sätt skapa bra förutsättningar för våra kunders IT-miljöer. Har du dessutom ett intresse för affärer och/eller teambuilding finns det möjligheter att även ta över ansvaret för affärsområdet och/eller dess medarbetare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att förvalta och utveckla infrastruktur och tjänster inom affärsområde Hosting. Du blir ansvarig för vår tekniska infrastruktur och blir teamleader för vår Hosting-grupp. Du får ansvaret för att vår infrastruktur är säker och kostnadseffektiv och samtidigt flexibel inför kommande behov inom området. Du är ansvarstagande och drivande i din roll och ser till att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra kunders IT-miljöer.

Kompetenskrav

Relevant högskoleutbildning eller motsvarande förvärvad kunskap. Dokumenterad erfarenhet av arbete med IT-infrastruktur i större sammanhang. Du har goda kunskaper inom flertalet av följande tekniker:

  • VMWare VSphere  
  • Storage – FibreChannel, iSCSi 
  • TCP/IP – God kunskap inom nätverkskommunikation, gärna CCNA-certifiering 
  • PKI  
  • DNS/BIND 
  • Windows Server 
  • Microsoft IIS  
  • Microsoft SQL Server  
  • Tivoli Storage Manager 
  • Powershell, scripting

 

Meriterande är tidigare erfarenhet av att arbeta i en större driftmiljö. Du har en bred kunskap om IT-infrastruktur och en god förmåga att se helhetsperspektivet i våra lösningar. Vi ser gärna att du är bekant med förvaltningsbegrepp såsom ITIL och DevOps. Vi ser gärna också att du är nyfiken på nya tekniker och tjänster, t ex Public Cloud.

Som person är du strukturerad och noggrann, du har en förmåga att diagnostisera problem samt är analytisk. Din kvalitetsmedvetenhet är stor likaså din förståelse för affären och kundernas betydelse.

För mer information om denna tjänst kontaktar du Lasse Nilsson, Flodin Bemanning på telefon 0733 25 52 06 eller via mail lasse@flodinbemanning.se

Ansökan görs via vår partner Flodin Bemanning här >>