Bluerange en del av nya wifijkpg

Bluerange är en av sponsorerna bakom nya satsningen på kostnadsfri wifi i Jönköping city

WifijkpgNu är det möjligt för såväl besökare som invånare att surfa fritt i Jönköpings stadskärna i upp till två timmar per dygn. Satsningen är ett samarbete mellan tiotalet partners i Jönköping som på olika sätt har intresse av att stadens invånare och besökare ges möjlighet till entreprenörskap och kreativitet i stadens offentliga miljöer och mötesplatser. Bluerange är en av sponsorerna bakom satsningen och står även bakom driften av webbplatsen wifijkpg.se där inloggningen till det kostnadsfria nätet sker.

Målet är att täcka in de flesta delar av Jönköping city, med reservation för sämre uppkoppling på vissa ställen än andra. I sommar kommer du även att kunna koppla upp dig på vissa delar av Vätterstranden där det kommer att finnas "hotspots" vid bland annat På Strand och Restaurang Sjön. 

Wifijkpg drivs av Junet i samarbete med Destination Jönköping, Jönköping City, Jönköping Energi, Högskolan i Jönköping, Elmia, Bluerange, Science Park Jönköping, Jönköping Airport, Jönköpings-Posten, Tosito, Grand Hotel, Scandic Portalen, Elite Stora Hotellet och John Bauer. Besök wifijkpg.se för mer information om hur du kopplar upp dig.