En varm och elegant atmosfär

En kombination av professionalitet, värme och avkoppling lockar fler besökare till Badhotellet i Tranås.

Bluerange fick i uppdrag att utveckla en ny webbplats åt anrika Badhotellet i Tranås. Anläggningen har både konferens- och spaavdelning samt en mängd weekendpaket och övriga aktiviteter. Webbplatsen utvecklades med fokus på Badhotellets eleganta och gemytliga atmosfär och hade inspiration som ledord i arbetet.

Badhotellet Kurhotell med Konferens & Spa ville ha en webbplats som signalerade kompetens, omhändertagande, värme och avkoppling. De ville attrahera två primära målgrupper; de som söker sig till Badhotellet för att nyttja dess fina konferenslokaler och de som är ute efter en spaupplevelse. Vi valde därför att ge webbplatsen en professionell, stilren och varm framtoning i både text och design.

För att locka ytterligare en av Badhotellets primära målgrupper är en engelsk samt en tysk version av webbplatsen planerad. Här kommer fokus att ligga på platsmarknadsföring. 

Bluerange förstod direkt vilken kombination vi var ute efter. De framförde våra önskemål i både text, design och bild på ett sätt som vi tror kommer att attrahera båda våra målgrupper.

Maria Måhlberg, Hotellchef Badhotellet i Tranås