Publiceringsverktyg

WordPress är ett av världens mest använda webbpubliceringsverktyg och nyttjas på miljontals webbplatser världen över. Med Bluerange WordPress får ni ett enkelt och användarvänligt webb-publiceringssystem oavsett vilket abonnemang ni väljer.

 • Publiceringsverktyg

  Världens populäraste publiceringsverktyg

  Verktyget är open source vilket betyder att all källkod är öppen för alla och är helt avgiftsfri. Det finns tusental och åter tusentals tillägg och teman. Vissa är gratis och andra kräver licens. Det är en djungel att veta vilka tillägg och tema man ska välja då kvaliteten är väldigt varierande. Vi har löst det problemet.

  Läs gärna mer om Wordpress på deras webbplats

  Ett steg längre med Bluerange WP +

  Man kommer långt med enbart WordPress-kärnan men inte hela vägen. Bluerange har noga valt ut teman och tillägg som ingår i vår standardinstallation. Alla fungerar tillsammans och är dessutom responsiva. Det vill säga att webbplatsen anpassar sig till webbläsarens storlek, oavsett om det är på en dator, en mobil eller en surfplatta.

  Läs gärna mer om Wordpress på deras webbplats

  Bluerange WP + innehåller följande funktioner:

  Sökmotoroptimering

  Sökmotorfunktionaliteten ger dig möjlighet att administrera metataggar, skapa brödsmulor och undvika duplicering av innehåll. Allt för att göra din webbplats så tillgänglig för sökmotorer som möjligt.

  Google Analytics

  För att på bästa sätt hålla koll på dina besökare och deras intressen i din sida implementerar vi google analytics kod i din webbplats och kopplar detta till vårt konto där vi sätter upp rapporter som på ett enkelt sätt förklarar vad som händer.

  Kontaktformulär

  Skapa enkelt och intuitivt allt från enkla kontaktformulär till avancerade registreringsformulär. Informationen som besökaren skriver in kan lagras direkt i en databas eller skickas via mail. Du får också möjlighet att skydda era formulär från spamrobotar genom tekniken reCAPTCHA.

  Bildspel

  Attrahera dina besökare med bilder. Vår standardinstallation innehåller bildspelsfunktionalitet med flera olika visningsalternativ. Bildspelen är precis som mallarna responsiva och fungerar lika bra på mobilen som på datorskärmen.

  Bildgalleri

  Förutom bildspel kan du enkelt skapa bildgallerier. Bildgallerimodulen har till och med inbyggda funktioner för enklare redigering av bilderna.

  Eventkalender

  Eventkalendern har ett enkelt och intuitivt användargränssnitt och kan integreras med flera externa tjänster så som till exempel Google Maps för att visa karta eller färdbeskrivning till eventet.

  Flerpråksstöd

  Med vårt språktillägg kan du enkelt hantera flera språk utav din webbplats och översätta innehåll. Sätta upp ompekningar beroende på besökarens språk finns inbyggt.

  Ordöversättning

  Översätt tillägg, enstaka ord i teman och andra texter som inte annars går att översätta.

  Uppdateringsskydd

  Behåll dina översättningar även när det uppdateras!

  Extra Säkerhet

  Wordpress som CMS är bland det säkraste som går att arbeta i. Utöver detta inkluderar vi ett extra säkerhetstillägg som ger dig det främsta skyddet mot externa hot och attacker.

  30+ Extra funktioner

  Med Wordpress jetpack inkluderas över 30 extra funktioner i din webbplats som går att utnyttja.

  Utökad sidvisning

  Få en ännu bättre överblick över din webbplats sidor och en händig sökfunktion för att lätt navigera bland sidor.

  Snabb statistik direkt synlig

  Med vårt statistikverktyg får du ännu mer kontroll över vilka som besöker din webbplats, hur länge dom stannar och vilka dom är, i realtid! Detta direkt inne i din installation.

  Ompekning utav sidor

  Har du en webbplats som ska konverteras till en ny Wordpress webbplats så kommer du få stor användning utav ompekningsverktyget som säkerställer att du inte förlorar besökare till ej längre existerande sidor.

  Anti spam skydd

  I WP+ inkluderar vi ett välkänt antispam skydd som ger dig den bästa möjliga hanteringen utav spam mot din webbplats.

  Vi erbjuder två olika abonnemang med Wordpress. 

  InnehållWPWP+
  Webbutrymme 1 GB 5 GB
  E-postutrymme 500 MB 1 GB
  E-postkonton (Exchange Online 50 GB e-postlåda) tillägg tillägg
  Trafik 10 GB 100 GB
  MySQL 100 MB 100 MB
  Teknisk support/felanmälan    
  Webbaserad användarsupport (FAQ, guider, WP-skola, länksamling...)     
  Webbmail    
  Spam-/Virusskydd (e-post)    
  Daglig backup    

  Installationspaket (Marknadsvärde 20 000 SEK), bestående av:

     
   - Basic, responsiva webbplatsteman (mobilanpassade)    
   - SEO-modul    
   - Google Analytics med månadsrapport    
   - Kontaktformulär    
   - Bildspel    
   - Bildgalleri    
   - Kalender    

   - Flerspråksstöd (stöd för översättning, browser-igenkänning)

     
   - Ordöversättning    
   - Uppdateringsskydd    
   - Extra säkerhet    
   - 30+ Extra funktioner    
   - Utökad sidvisning    
   - Snabb statistik direkt synligt    
   - Ompekning utav sidor    
   - Antispam skydd    
  Kontinuerling utvärdering/testning av, och tillgång till, nya plugins, teman mm    
  Utbildning (2h personlig utbildning och guidning i systemet, manualer, FAQ...)    
  Webbshop (kontakta oss för information)  tillägg  tillägg
  Startavgift  349 SEK  2 995 SEK
  Månadskostnad  149 SEK  399 SEK

  Ett bra publiceringsverktyg är viktigt för alla webbplatser, men ännu viktigare är den strategi ni använder er av vid all onlinemarknadsföring. Behöver ni hjälp? Kontakta oss för att se hur Bluerange på bästa sätt kan hjälpa er med er digitala marknadsföring.

  Tilläggstjänster WordPress:

  TilläggstjänsterPris/mån
  Extra webbutrymme (1 GB) 49 SEK
  Extra trafik (50 GB) 99 SEK
  Jourhantering, servicenivå 2 690 SEK
  Jourhantering 24/7, servicenivå 3 1 490 SEK
  E-postkonto Exchange Online, 25 GB e-postlåda (pris per konto) 27,70 SEK/mån
  Servicenivå 1, ingår utan extra kostnad

  Felsökning/åtgärd påbörjas inom 60 minuter efter anmodan eller konstaterat fel under kontorstid. Arbete för felsökning och åtgärder debiteras enligt gällande tjänstevillkor.

  Servicenivå 2, 690 kr/mån

  Felsökning/åtgärd påbörjas efter anmodan eller konstaterat fel inom 30 minuter under kontorstid och inom 60 minuter all övrig tid, dygnet runt, året runt. Arbete för felsökning och åtgärder debiteras enligt gällande tjänstevillkor.

  Servicenivå 3, 1490 kr/mån

  Felsökning/åtgärd påbörjas efter anmodan eller konstaterat fel inom 15 minuter under kontorstid och inom 30 minuter all övrig tid, dygnet runt, året runt. Arbete för felsökning och åtgärder debiteras enligt gällande tjänstevillkor.

  Vid webbshop kontakta oss för mer information.

  AFFÄRSKRITISK IT KRÄVER SNABB HJÄLP

  Att få snabb hjälp med IT är ofta inte så självklart som man kan tro. En myriad av system, leverantörer, garantiavtal och kontaktpersoner kan ställa höga krav på företags egen förmåga att lösa IT-relaterade problem.

  Med Bluerange Support är du i goda händer. Vi finns tillgängliga för dig och din personal med all vår samlade expertis inom IT. Du når oss via en och samma kontaktfunktion, oavsett vad ditt ärende gäller.

  Mer om vår support

 • All kompetens ni behöver

  På Bluerange har vi lång erfarenhet och bred kompetens inom allt från intern och extern kommunikation till tjänster inom hosting och IT.

  Mer om Bluerange
 • Vår arbetsmodell

  Vår arbetsmodell säkerställer att vi håller de höga förväntningar vi utger oss för att uppfylla. Den hjälper oss att leverera i tid, inom budget och med högsta tänkbara kvalitet.

  Mer om arbetsmodellen