I goda händer hos vår support

Hos oss på Bluerange får du alltid personlig service av kunniga medarbetare. 

 • Trygghet

  Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de kontaktar vår support. Alla våra kunder blir alltid lika väl omhändertagna.

 • Transparens

  Vår arbetsprocess är transparent och ger dig som kund full insyn i hur vi hjälper dig och ditt företag vid problem.

 • IT understanding people

  Vi tycker att det är IT:n som ska förstå människan, och därför levererar vi lösningar med människan i fokus.

Hjälp när du behöver den

Affärskritisk IT kräver snabb hjälp

Att få snabb hjälp med IT är ofta inte så självklart som man kan tro. En myriad av system, leverantörer, garantiavtal och kontaktpersoner kan ställa höga krav på företags egen förmåga att lösa IT-relaterade problem.

Med Bluerange Support är du i goda händer. Vi finns tillgängliga för dig och din personal med all vår samlade expertis inom IT. Du når oss via en och samma kontaktfunktion, oavsett vad ditt ärende gäller.

Transparent arbetsprocess

Vår arbetsprocess är transparent och ger dig som kund full insyn i hur vi hjälper dig och ditt företag vid problem, från början till slut. Med vår smarta ärendehanteringsplattform får du full koll på hur arbetet med dina ärenden fortlöper. Du kan delta själv i samtliga ärenden och kan själv bestämma om/när ärenden ska eskaleras vidare för åtgärd av oss.

Servicenivå

Bluerange Support är en del i de servicenivåavtal som vi har i många av våra befintliga tjänster. För att veta vilken servicenivå just ditt företag har, kontakta oss.

En arbetsprocess för alla ärenden

Thumb SupportprocessVår arbetsprocess hanterar alla typer av ärenden på ett organiserat sätt. Såväl kundgenererade som automatiska ärenden (t ex från våra övervakningssystem) passerar den klassificeringsprocess som säkerställer att vi möter avtalade servicenivåer i alla led.

 • All kompetens ni behöver

  På Bluerange har vi lång erfarenhet och bred kompetens inom allt från intern och extern kommunikation till tjänster inom hosting och IT.

  Mer om Bluerange
 • Vår arbetsmodell

  Vår arbetsmodell säkerställer att vi håller de höga förväntningar vi utger oss för att uppfylla. Den hjälper oss att leverera i tid, inom budget och med högsta tänkbara kvalitet.

  Mer om arbetsmodellen