Klimatvänlig datahall

Blueranges miljövänliga datahallar reducerar klimatpåverkan, ger optimal säkerhet och trygghet i vardagen samt säkerställer att dina IT-lösningar fungerar, varje dag och varje minut. 

  • Gröna datahallar

    Våra datahallar är bland de modernaste och mest klimatvänliga i landet. Vi arbetar aktivt med att minska klimatpåverkan, och köper endast el som uppfyller Svenska Naturskyddsföreningens krav.

  • Energieffektiv virtualisering

    Vi använder oss sedan länge av energisnål hårdvara för att ytterligare reducera vår klimatpåverkan samt för att skapa en stabil, driftsäker och energieffektiv virtualiserad driftmiljö.

  • Optimal säkerhet

    Våra datahallar är utformade för att ge dig optimal säkerhet och trygghet i vardagen. Med din IT-miljö driftad i våra datahallar säkerställer du att dina IT-lösningar fungerar, varje dag och varje minut.

Kunder vi hjälper

Enventus

Vi tittade på flera lokala aktörer och letade efter någon som kunde erbjuda oss helheten och fungera som vår IT-avdelning. Bluerange visade att det fanns kompetens för samtliga våra behov och dessutom en support som är mycket snabb och effektiv. Bluerange har dessutom ett strategiskt framtidstänk och kan ge oss det stödet som vi behöver vad gäller IT.

Per-Olaf Keitsch, Enventus AB

Lagagruppen AB

Vi tittade på flera olika driftspartners och möjligheter, såväl lokalt som nationellt, men Bluerange med sin infrastruktur och dubbla hallar blev det självklara valet. Att säkra de grundläggande kraven var självklart för oss och Bluerange uppfyllde dessa med råge. Självklart var det också en fördel att de fanns lokalt och nära vårt huvudkontor.

Anders Löfgren, VD Lagagruppen AB

Pappersgrossisten

Vi är, som alla företag idag, oerhört beroende av en väl fungerande IT-infrastruktur. Våra kunder ställer höga krav på service och snabba leveranser, och våra system måste därför alltid vara tillgängliga. Bluerange har under flera år levererat just detta, varför vi nu väljer att förlänga vårt samarbete på nytt.

Daniel Larsson, Inköpschef Pappersgrossisten