Digital design

Utifrån fastlagd digital strategi skapar vi en professionell och tilltalande webbplats med genomtänkta detaljer, hög finish och estetisk kvalitet, för att på bästa sätt återspegla företagets budskap såväl för verksamhetens kärnvärderingar och produkter/tjänster

 • Presentation

  Vi skapar ett noga genomtänkt grafiskt uttryck som följer en grafisk profil samt det syfte som fastslagits i den digitala strategin. Hänsyn tas till användarvänlig navigering, text samt tidigare bestämt bildmanér.

 • Budskap

  För att få fram rätt budskap till besökaren är det viktigt att webbplatsen även visuellt förmedlar rätt budskap och känsla. Det verbala uttrycket tillsammans med foto och design samsas här för en total användarupplevelse.

 • Kostnadseffektivitet

  Varför uppfinna hjulet två gånger? Vi använder oss ofta av anpassningsbara teman med hög funktionalitet och kan därmed lägga krutet på budskapet istället för programmering.

DET VISUELLA UTTRYCKET ÄR VIKTIGT FÖR ATT FÖRMEDLA RÄTT BUDSKAP

När vi på Bluerange skapar en webbplats lägger vi stor vikt vid det grafiska uttrycket. Företagets grafiska profil ska följas, syftet och målet med webbplatsen ska skina igenom och det rätta budskapet ska förmedlas till besökaren genom en optimal kombination och placering av text, foto och design.

Om vi på Bluerange får välja blir det oftast att använda oss av publiceringsverktyget WordPress när vi designar nya webbplatser. Här finns anpassningsbara teman där all funktionalitet arbetar mot att presentera innehållet på ett så grafiskt rent och lättillgängligt sätt som möjligt. Med detta sätt att arbeta finns alltså all programmering redan färdig, och vi kan lägga mer tid och vikt vid att skapa en så meningsfull och optimal webbplats som möjligt.

Alla WordPress-team har stora grafiska anpassningsmöjligheter vilket innebär att det alltid bör finnas ett passande tema oavsett vilket budskap som ska kommuniceras. Genom att designanpassningar, färg- och bildarbete samt övriga aspekter kring text och innehåll skapar vi en webbplats utefter just ditt företags enskilda behov och önskemål.

Teman vi arbetar med

 • Wordpress

  Vi arbetar med webbplatsteman från välkända och etablerade designers, där design är deras konst och passion. Deras mål skall alltid vara att skapa de bästa teman med sinne för detaljer och hög finish för bästa estetiska kvalitet. För att underlätta redigering av webbplatsen ställer vi höga krav på lättanvänd teknik som plugins, shortcodes, sidmallar, temainställningar mm för att ge dig full kontroll över din hemsida på ett enkelt och effektivt sätt. De skall sätta en ära i att ge en förstklassig teknisk support för att du vara säker på att de mallar de levererar fungerar bra i alla moderna webbläsare och presenterar din verksamhet på ett högst professionellt och tilltalande sätt, oavsett din erfarenhetsnivå.