WordPress teman

Hantera din webbplats som aldrig förr genom de otaliga kraftfulla funktioner som kommer förpackade med alla våra utvalda teman och låt oss hjälpa dig att göra din webbplats snygg, funktionell och responsiv.

 • Wordpress

  WordPress är ett av världens mest använda webbpubliceringsverktyg och nyttjas på miljontals webbplatser världen över. Det finns tusentals teman att tillgå från en uppsjö av olika designers. Vi har noga valt ut ett antal teman (anges som Basic nedan) och tillägg som ingår i vår standardinstallation och som alla fungerar tillsammans och dessutom är responsiva. Flera av dessa är avgiftsbelagda men hos oss ingår detta i ditt månadsabonnemang vid val av någon av våra digitala plattformar. Vi strävar alltid efter att hitta leverantörer av teman som motsvarar våra högt ställda förväntningar och krav på design, funktionalitet och flexibilitet för att vi skall kunna leverera de bästa webbplatserna alla kategorier. Alla teman är responsiva för visning i mobila enheter och testade för de vanligaste moderna webbläsarna.

  Tips!

  1. Klicka på [Demo] för att öppna en demowebbplats och förminska/förstora ditt webbläsarfönster för att simulera olika skärmstorlekar.

  2. Kopiera och mejla länken för en demowebbplats till din mobil/platta för att se hur den ser ut där.

 • 20ONE

  20one är ett ensides tema som använder sig utav parallax, baserat på post Bootstrap ram. Minimal design, modernt gränssnitt, kraftfull och enkel front-end ramar blandas i perfekt harmoni. Perfekt för kreativa byråer, mode, fotografi, design och affärs webbplatser.

  Demo
 • Bigbang

  Bigbang är funktionsrik tema som innehåller design och funktionalitet, vilket gör den idealisk för projekt med anknytning till verksamheten och e-handel. Dess främsta egenskaper är sociala widgets, bords mindre konstruktioner, kontaktsidor, inramad och sträckte layouter etc.

  Demo
 • Bridge

  BRIDGE är ett retina tema som bygger på mycket kraftfull och flexibel ram. Välj en av den 60+ fantastisk desigerna av temat att utgå från. Bridge är inte bara ett tema, det är en samling av fantastiska exempel med fullt av funktioner.

  Demo
 • Brooklyn

  Brooklyn, ett ”one page” parallax tema med mer än ett utseende. Oavsett om du använder den som en fotograf, rese- eller webbyrå, ideell- eller miljöorganisation, musik- eller videoproducent passar detta tema dig. Du kan enkelt göra det till din personliga hemsida.

  Demo
 • BuildPress

  BuildPress är en premium Wordpress tema för alla typer av byggföretag och företag. Temat innehåller många olika sidlayouter, alla anpassade via förhandsgranskning i realtid Customizer:

  Demo
 • Corsa

  Corsa är ett modernt, professionellt och flexibelt ensides parallax Wordpress tema som utvecklats med stor uppmärksamhet för detaljer. Temat kan användas för alla typer av webbplatser: företag, portföljer, produkter, marknadsföring, etc. Du kan ändra layout, styling och färger direkt från backend.

  Demo
 • Divi

  Divi är det smartaste, mest flexibla temat i vår samling. Dess avancerade sidbyggare och insamling av robusta moduler gör att du kan skapa sidor från grunden, vilket ger dig fullständig kreativ kontroll över din webbplats. Oavsett om du skapar en ny online-portfölj, en e-handel, eller ett nytt hem för ditt företag så levereras Divi med allt du behöver för att göra din vision till verklighet.

  Demo
 • DW Wallpress

  WallPress är ett responsivt tema som låter ditt innehåll vara det centrala. Låt det vara en online-portfölj, tidning eller tidskrift, allt ditt viktiga sociala innehåll i ett paket. Plugins för Twitter, Facebook, Instagram, Flickr, YouTube och Vimeo medföljer och gör det enkelt att dela information.

  Demo
 • DynamiX

  DynamiX är ett kraftfullt affärstema. Vare sig du behöver ett tema till en topp E-handel, flerspråkig butik, blogg, kyrka, fitness, restaurang, bröllop eller skola - DynamiX passar ditt syfte…

  Demo
 • Enfold

  Enfold är en ren, super flexibel och fullt responsivt Wordpress tema som lämpar sig för företag, e-handel och användare som vill visa upp sitt arbete på en snygg webbplats.

  Demo
 • Explorable

  Explorable är ett platsbaserat tema för de som vill ha sina inlägg på en karta. Listor blir en del av en resa, och att utforska din webbplats har aldrig varit så kul. Temat är ett bra verktyg för att bygga resebloggar, katalogverksamheter, reseguider och liknande platsrelaterade aktiviteter.

  Demo
 • Flatsome

  Flatsome är ett vackert och responsivt tema, inspirerat av modern e-handels design. Teman är optimerat för WooCommerce och passar utmärkt för e-handel och Wordpress. Med detta tema garanterar vi att din butik ser fantastisk ut och omtycks av dina kunder!

  Demo
 • HalfCreative

  HalfCreative är en ren, minimalt och elegant ensides portfölj Wordpress tema som lämpar sig för alla typer av kreativa och yrkesmässiga användningar. Temat är mycket optimerat med lazy-laddning för att säkerställa blixtsnabb laddningstid av bilder och kompression av css / javascript.

  Demo
 • Hydra

  Hydra är en helt responsiv rutnäts portfölj som lämpar sig för alla typer av kreativa eller affärsmässigt bruk. Byggd på det responsiva Twitter Bootstrap ramverket, är temat mycket optimerad för både mobila och stationära plattformer. Poängen 97/100 i Google Page Speed ​​Test som garanterar blixtsnabb laddningstid, beror på lazy-laddning av bilder och kompression av css / javascript.

  Demo
 • Inovado

  Inovado är ett extremt responsivt, retina-klart Wordpress tema som alla vill använda sig utav. Det är ett otroligt mångsidigt tema med kraftfullt anpassade inställningar som hjälper dig att förvandla Inovado till ditt unika affärsverktyg.

  Demo
 • Jupiter

  Jupiter ”Dream & Create” är ett storsäljande tema. Drag-and-drop, över 300 funktioner, ett avancerat system med stor möjligheter. Ett responsivt tema med stöd för e-handel..

  Demo
 • Marble

  Marble är ett platt, responsivt Wordpress tema byggt med Twitter Bootstrap för en unik portfölj. Den innehåller 6 olika hem layouter och 2 bloggar. Marble kommer att vara användbart för konstnärer, fotografer, reklambyråer, digitala studior, frilansare och alla typer av företag som vill visa upp sin portfölj på ett vackert sätt. Då det är responsivt kommer layouten att anpassa sig till olika skärmstorlekar som gör att din webbplats är kompatibel med alla enheter som smarta telefoner, tabletter eller stationära datorer. 4 premium skript ingår som du får gratis med detta tema.

  Demo
 • MediCenter

  MediCenter är en responsivt Wordpress tema som lämpar sig för medicinska och hälsorelaterade projekt eller företag. Detta tema har en minimalistisk och modern stil med starkt färgaccenter. Tema kommer med bred och inramade layout - både fullt resposiva och optimerad för alla typer av enheter.

  Demo
 • Neighbourhood

  Neighbourhood är super responsiv, retina klar, och bygger på Twitter Bootstrap ramverket i 1170px. Med en ren, modern och smart design, packad med det mest kraftfulla Swift Frameworket vilket erbjuder gränslösa möjligheter. Den otroliga Swift Page Builder är kärnan i vårt ramverk, vilket ger dig kontroll för att skapa webbplatser som gör innehållet rättvisa. Vi har byggt in några otroliga funktioner som super ökning, fullt WooCommerce stöd, och så mycket mer. Om du är ute efter att bygga upp någon form av hemsida, då är Neighbourhood vad du behöver.

  Demo
 • Newave

  Newave är ett perfekt tema för ”One page” sida med parallax effekt för företags, byrå, fotografi eller allmän verksamhet. Finns i flera olika utförande, stöd för videobakgrund, parallax bildspel, fullskärm layout, responsivt, ikoner och många fler funktioner för din nya sida.

  Demo
 • Newspaper

  Newspaper är ett Wordpress tema som låter dig skriva artiklar och blogginlägg med lätthet. Newspaper är utmärkt för en nyhetssida, tidskrift, publicering eller recensionssida. Det finns också stöder också filmer från YouTube och har ett recensionssystem.

  Demo
 • OneUp

  OneUp är ett fullt responsivt HTML5, Retina redo, ensides Wordpress tema som lämpar sig för alla typer av kreativa eller affärsmässigt bruk. Byggt på det responsiva Twitter Bootstrap ramverket är temat mycket optimerat för både mobila och stationära plattformar. Man använder lazy-laddning av bilder och komprimering av alla nödvändiga skript, vilket innebär att inte bara din webbplats kommer att se bra ut, men den kommer också att vara blixtsnabb.

  Demo
 • Porcelain

  Porcelain är ett rent och modern, fullt responsivt, mångsidigt Wordpress tema. Det kommer med några fantastiska funktioner, till exempel anpassade rubriker och anpassade bakgrunds avsnitt och det är den perfekta duken för dina kreativa idéer. Med kombinationen av responsiv design och parallax animationer kommer detta tema ge en optimal bildupplevelse och kommer att göra din webbplats ser bra ut på över brett utbud av enheter och skärmstorlekar. Porcelain levereras med en omfattande admin panel, fullspäckad med olika alternativ så att du enkelt kan ändra stylings, färger, typsnitt, layout och andra aspekter av temat. Porcelain Wordpress tema är ett mångsidigt tema och kan användas för alla typer av webbplatsen, till exempel kreativa portföljer, fotografering, digitala produkter och företags webbplatser.

  Demo
 • Reversal

  Reversal är ett rent, minimalt och elegant ensides Wordpress tema som lämpar sig för alla typer av kreativa och yrkesmässiga användningar. Temat har som tillval en sidstruktur med en stilren sida-till-sida sida rullning. Temat är helt responsiv och har optimerats för tabletter och mobila plattformar. Reversal sysselsätter också komprimering av alla css / javascript vilket garanterar sidan blixtsnabba laddningstider, så att dina besökare inte hålls väntande.

  Demo
 • RT-Theme 15

  RT-Theme 15 är ett premium tema med kraftfulla CMS-verktyg. Du kan använda den för affärer, företag, produktkatalog, tjänster eller portfölj webbplatser. Produkt och portföljverktyg ger dig också stora möjligheter att använda i olika tjänster som turism, hyra en bil, fastigheter eller hotellrums presentationer.

  Demo
 • Salient

  Salient är ett responsivt, retina-ready Wordpress tema med en uppsjö utav funktioner. Genom att använda exklusiva sliders och en WooCommerce integration möjliggör Salient för en oerhörd mängd stilar på er webbplats!

  Demo
 • Stockholm

  Stockholm är ett modern tema i platt design. Välj mellan fullbred- eller boxlayout, topp- eller sidomeny etc. Val möjligheterna är stora i detta tema med 20 färdiga layouter en ett drag-and-drop system för att bygga upp sidstrukturen.

  Demo
 • Surreal

  Surreal är ett ensides tema med en lite annorlunda surrealistisk twist för maximal effekt på dina besökare. Temat är lämpligt för alla typer av kreativ användning. Temat har som tillval en sidstruktur med en stilren parallax effekt på bakgrundsbilder. Temat är helt responsivt och har optimerats för tabletts och mobila plattformar. Surreal använder sig också av komprimering av alla css / javascript vilket garanterar en blixtsnabb sida och korta laddningstider, så att dina besökare inte behöver vänta.

  Demo
 • The 7

  The7 är helt skalbar, prestanda och SEO optimerad, responsiv, retina redo Wordpress tema. Den kommer att passa varje webbplats - stora som små. Från stora företagsportaler till studio eller personliga webbplatser - The7 kommer att bli en bra grund för nästa projekt!

  Demo
 • Trego

  Trego är ett premium fullbredds tema. Det är extremt anpassningsbar, lätt att använda och responsivt. Lämplig för varje typ av butik. Perfekt som en utgångspunkt för dina egna projekt. Du kan snabbt visa sina bästa produkter och varumärken i huvudsidan i ett vackert fullskärmsläge. Trego passa mycket bra på mobila enheter.

  Demo
 • Visia

  Visia är ett fullt responsivt retina redo ensides Wordpress tema, med en separat blogg sektion vilket gör det lämpligt för alla typer av kreativa och affärsmässiga bruk. Visia är väl optimerad för både mobila och stationära plattformar. Visia använder lazy-laddning av bilder tillgångar och komprimering av alla nödvändiga skript, vilket innebär att inte bara kommer din webbplats att se bra ut, men den kommer också att vara blixtsnabb.

  Demo