Digital plattform

Oavsett vilken digital kommunikation som ska skapas behövs en flexibel, stabil och användarvänlig plattform. Vi levererar webbplatser och e-handelslösningar med dina mål i fokus och i de bästa publiceringsverktygen. 

 • Webbplats, E-handel & CMS

  Vi utvecklar, designar och levererar innovativa och användarvänliga webbplatser och e-handlar i marknadens främsta publiceringsverktyg.

 • Webbhotell, Domännamn & Drift

  Vår förstklassiga support och oslagbara kompetens i kombination med vårt flexibla arbetssätt gör det lätt att välja oss som samarbetspartner.

Plattformen är väsentlig för din digitala satsning

När vi går från analysarbetet till konceptfasen så brukar resultatet ofta bli någon form av teknisk lösning åt uppdragsgivaren. Det kan vara en extern webbplats, ett informationshanterande intranät, ett nyhetsbrev eller en e-handelssatsning. Vilket CMS och vilken webbplattform som här väljs är centralt för såväl det kommande arbetet som för projektets framgång. På Bluerange arbetar vi främst med publiceringsverktygen WordPress och Magento, alla flexibla och lättanvända verktyg som passar stora som små företag och organisationer. Vid intranät är det SharePoint vi förespråkar och ska ett nyhetsbrev skapas använder vi oss av Apsis.

Vi har certifierade utvecklare och erfarna projektledare som säkerställer att arbetet med satsningen blir precis så stimulerande, engagerande och bra som möjligt. Vi på Bluerange kan även hjälpa till med webbhotell, domännamn och drift där förstklassig support och oslagbar kompetens är en given del i samarbetet.

Om du är intresserad och vill veta mer om vilken digital plattform som vore mest optimal för dig och din verksamhet så kontakta oss på Bluerange för en förutsättningslös konsultation.

Publiceringsverktyg

 • WordPress

  WordPress är ett av världens mest använda webbpubliceringsverktyg och nyttjas på miljontals webbplatser världen över. Med Bluerange WordPress får ni ett enkelt och användarvänligt webb-publiceringssystem oavsett om ni väljer vårt standardabonnemang WP eller vårt premium-abonnemang WP+. Vi har noga valt ut teman och tillägg som ingår i vår standardinstallation som alla fungerar tillsammans och dessutom är responsiva. Flera av dessa är avgiftsbelagda men hos oss ingår detta i ditt månadsabonnemang.

  Verktyget är open source vilket betyder att all källkod är öppen för alla och är helt avgiftsfri. Det finns tusental och åter tusentals tillägg och teman. Vissa är gratis och andra kräver licens. Det är en djungel att veta vilka tillägg och tema man ska välja då kvaliteten är väldigt varierande. Vi har löst det problemet.

  Man kommer långt med enbart WordPress-kärnan men inte hela vägen. Bluerange har noga valt ut teman och tillägg som ingår i vår standardinstallation. Alla fungerar tillsammans och är dessutom responsiva. Det vill säga att webbplatsen anpassar sig till webbläsarens storlek, oavsett om det är på en dator, en mobil eller en surfplatta.

  Våra utvalda tillägg adderar bland annat formulärhantering, förbättrad sökmotoroptimering, bildspel, kalender, bildgalleri och flerspråksstöd. Flera av de utvalda tilläggen och temana är avgiftsbelagda men licenserna ingår i ditt månadsabonnemang.

  Vi gör fortlöpande uppdateringar av vårt standardpaket. Som kund får du tillgång till våra tips, testningar och eventuella licenser. Sedan kan du tryggt uppdatera installationen på egen hand eller med vår hjälp. 

  Administrationsgränssnittet har stöd för alla moderna webbläsare och operativsystem. Ni kan även ladda ner den fria mobilappen från WordPress och göra enklare ändring av innehåll.

  Läs mer om våra abonnemangsformer