Bluerange WP

Med Bluerange WordPress får ni ett enkelt och användarvänligt webbpubliceringssystem oavsett om ni väljer vårt standardabonnemang WP eller vårt premiumabonnemang WP+.

 • WordPress

  WordPress är ett av världens mest använda webbpubliceringsverktyg och nyttjas på miljontals webbplatser världen över. Med Bluerange WordPress får ni ett enkelt och användarvänligt webb-publiceringssystem oavsett om ni väljer vårt standardabonnemang WP eller vårt premium-abonnemang WP+. Vi har noga valt ut teman och tillägg som ingår i vår standardinstallation som alla fungerar tillsammans och dessutom är responsiva. Flera av dessa är avgiftsbelagda men hos oss ingår detta i ditt månadsabonnemang.

  Verktyget är open source vilket betyder att all källkod är öppen för alla och är helt avgiftsfri. Det finns tusental och åter tusentals tillägg och teman. Vissa är gratis och andra kräver licens. Det är en djungel att veta vilka tillägg och tema man ska välja då kvaliteten är väldigt varierande. Vi har löst det problemet.

  Man kommer långt med enbart WordPress-kärnan men inte hela vägen. Bluerange har noga valt ut teman och tillägg som ingår i vår standardinstallation. Alla fungerar tillsammans och är dessutom responsiva. Det vill säga att webbplatsen anpassar sig till webbläsarens storlek, oavsett om det är på en dator, en mobil eller en surfplatta.

  Våra utvalda tillägg adderar bland annat formulärhantering, förbättrad sökmotoroptimering, bildspel, kalender, bildgalleri och flerspråksstöd. Flera av de utvalda tilläggen och temana är avgiftsbelagda men licenserna ingår i ditt månadsabonnemang.

  Vi gör fortlöpande uppdateringar av vårt standardpaket. Som kund får du tillgång till våra tips, testningar och eventuella licenser. Sedan kan du tryggt uppdatera installationen på egen hand eller med vår hjälp. 

  Administrationsgränssnittet har stöd för alla moderna webbläsare och operativsystem. Ni kan även ladda ner den fria mobilappen från WordPress och göra enklare ändring av innehåll.

  Läs mer om våra abonnemangsformer

Referenser

 • All kompetens ni behöver

  På Bluerange har vi lång erfarenhet och bred kompetens inom allt från intern och extern kommunikation till tjänster inom hosting och IT.

  Mer om Bluerange
 • Vår arbetsmodell

  Vår arbetsmodell säkerställer att vi håller de höga förväntningar vi utger oss för att uppfylla. Den hjälper oss att leverera i tid, inom budget och med högsta tänkbara kvalitet.

  Mer om arbetsmodellen