Office 365

Att flytta till molnet är varken ett snabbt eller lätt beslut. Det är mycket att tänka på. Vad innebär det egentligen?

 • Microsoft Office 365

  Office 365Office 365 är en molnbaserad kommunikationslösning som ger dig åtkomst till välbekanta Office-verktyg, SharePoint, e-post, videokonferenser och andra IT-lösningar näst intill överallt. Tjänsten fungerar numera som ett abonnemang vilket gör att du alltid har de senaste versionerna av Word, Excel, PowerPoint och övriga program utan att själv aktivt behöva installera dem.

  Tjänsten gör det möjligt för dig att dela dina filer överallt samt att kunna arbeta med dessa filer tillsammans med andra oavsett om ni befinner er på olika platser i världen. Dokumenten uppdateras automatiskt och gruppen kan hållas synkroniserade för att dela idéer och kommentarer. Du kan även upprätta en gruppwebbplats där projekthanteringen underlättas både för projektledaren och för de övriga involverade i projektet med hjälp av bland annat aktivitetsfördelning och tidsplaner.

  Och med Office 365 har du tillgång till din e-post överallt oavsett vilken enhet du använder, du kan dela din kalender och visa din tillgänglighet var du än befinner dig och din mail är så gott som fri från reklam och skräppost. 

  Office 365 är tjänsten som ger dig de där möjligheterna du alltid saknat. Vi på Bluerange vill gärna vara med er på vägen till ett nytt arbetssätt, och hjälpa er fram till rätt skräddarsydda lösning för just dig och ditt företag. Vårt erbjudande inkluderar Office 365 i samarbete med vår support som ger dig direkt och personlig service i dina ärenden. 

  Mer om Office 365