IT-infrastruktur

Vi levererar kompletta, trygga och flexibla IT-lösningar anpassade efter våra uppdragsgivares behov och önskemål.

 • Inventering & analys

  IT-systemen skall vara anpassade efter våra uppdragsgivares verksamhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet samt vara enkla och flexibla.

 • Infrastruktur

  Vi tar hand om våra uppdragsgivares IT-infrastruktur och hjälper dem att maximera affärsnyttan, så att de istället kan fokusera på sina kärnverksamheter.

 • IT-tjänster

  Vi underhåller, driftar och övervakar våra uppdragsgivares IT-system och miljöer med ambitionen att alltid skapa maximal affärsnytta.

Vi levererar säkra IT-lösningar med fokus på affärsnytta

Vi förverkligar våra uppdragsgivares önskningar om enkla, trygga och flexibla IT-infrastrukturer genom att i första hand inventera den befintliga IT-miljön och analysera behoven som finns kring den. Målet är att skapa en effektivare IT-miljö som sparar såväl tid som pengar. Det är våra uppdragsgivares behov och önskemål som vägleder oss i arbetet mot en IT-lösning med fokus på att skapa maximal affärsnytta.

Din kompletta IT-lösning

 • One-Desktop-Anywhere

  Vårt koncept One-Desktop-Anywhere är en komplett och genomtänkt IT-lösning för såväl små som stora verksamheter med det gemensamt att de vill ha en problemfri, säker och lättanvänd IT-miljö. Konceptet är väl beprövat och hjälper företag och organisationer till en bättre och lönsammare verksamhet.

Kunder vi hjälper

Enventus

Vi tittade på flera lokala aktörer och letade efter någon som kunde erbjuda oss helheten och fungera som vår IT-avdelning. Bluerange visade att det fanns kompetens för samtliga våra behov och dessutom en support som är mycket snabb och effektiv. Bluerange har dessutom ett strategiskt framtidstänk och kan ge oss det stödet som vi behöver vad gäller IT.

Per-Olaf Keitsch, Enventus AB

Lagagruppen AB

Vi tittade på flera olika driftspartners och möjligheter, såväl lokalt som nationellt, men Bluerange med sin infrastruktur och dubbla hallar blev det självklara valet. Att säkra de grundläggande kraven var självklart för oss och Bluerange uppfyllde dessa med råge. Självklart var det också en fördel att de fanns lokalt och nära vårt huvudkontor.

Anders Löfgren, VD Lagagruppen AB

Pappersgrossisten

Vi är, som alla företag idag, oerhört beroende av en väl fungerande IT-infrastruktur. Våra kunder ställer höga krav på service och snabba leveranser, och våra system måste därför alltid vara tillgängliga. Bluerange har under flera år levererat just detta, varför vi nu väljer att förlänga vårt samarbete på nytt.

Daniel Larsson, Inköpschef Pappersgrossisten
 • All kompetens ni behöver

  På Bluerange har vi lång erfarenhet och bred kompetens inom allt från intern och extern kommunikation till tjänster inom hosting och IT.

  Mer om Bluerange
 • Vår arbetsmodell

  Vår arbetsmodell säkerställer att vi håller de höga förväntningar vi utger oss för att uppfylla. Den hjälper oss att leverera i tid, inom budget och med högsta tänkbara kvalitet.

  Mer om arbetsmodellen