One-Desktop-Anywhere

Vill ni ha en problemfri, säker och lättanvänd IT-miljö? One-Desktop-Anywhere är helhetslösningen som levererar.

 • One-Desktop-Anywhere

  Vi kan ta ett helhetsansvar för ert totala IT-behov hela vägen från våra klimatvänliga datahallar ut till den enskilde användaren i er verksamhet. Bluerange One-Desktop-Anywhere är uppbyggt av välbeprövade, säkra och standardiserade tekniska lösningar från etablerade och kända leverantörer och partners såsom Microsoft, HP, Telenor och IP-only. 

  One-Desktop-Anywhere's standardlösning har alla vanliga funktioner en verksamhet kan tänkas behöva, men kan självklart även kompletteras med funktioner efter den unika kundens behov och önskemål. Detta kan gälla exempelvis affärssystem, CRM-system, logistikprogram och webblösningar. 

  Vi på Bluerange vill tillhandahålla en kostnadseffektiv IT-lösning med högsta säkerhet och tillgänglighet - hela vägen från vår datahall och ut till era lokala kontor och dess hård- och mjukvara. Överlämna till oss och få mer tid över att fokusera på er kärnverksamhet. 


  Bluerange Bphast

  Som en del av One-Desktop-Anywhere erbjuder vi Bluerange Bphast. Ni får en proaktiv övervakning och hantering av er IT. Tjänsten förbättrar prestanda på nätverk och system samt minimerar fel. Dessutom reducerade kostnader och snabbare support! 

  Vill du veta mer om Bluerange Bphast, läs här

Referenser

OpenUp

Pappersgrossisten

Vi är, som alla företag idag, oerhört beroende av en väl fungerande IT-infrastruktur. Våra kunder ställer höga krav på service och snabba leveranser, och våra system måste därför alltid vara tillgängliga. Bluerange har under flera år levererat just detta, varför vi nu väljer att förlänga vårt samarbete på nytt.

Daniel Larsson, Inköpschef Pappersgrossisten